ZAKELIJK


Voor de zakenman/vrouw die voor een tijdelijke periode op bezoek is, biedt  B&B Aline Florentine de perfecte oplossing. 

In Appartement Aline geniet u immers van 70m²  ruimte en privacy, gecombineerd met hotelservice, en dit alles in een landelijke omgeving op slechts 15 km van Brussel of Leuven, en 10 km van de bedrijvenparken in Zaventem.  De luchthaven is op 10 km.

In het door groen omringde appartement werd er een huiselijke sfeer gecreëerd zodat u na een dag werken hier tot rust kan komen of nog kan verder kan doorwerken.  Er is internet aanwezig. Bij zonnig en warm weer kan u nog wat nagenieten van de dag op het zonneterras of in onze tuin.

U kan opteren voor een verblijf met of zonder ontbijt. Ontbijt wordt vanaf 7.00 uur geserveerd, en een late check-in kan eventueel besproken worden.

Bij langere verblijven bieden wij u de mogelijkheid tot het gebruik van onze wasmachine, droogkast en strijkplank (tegen een extra kost).


Suite Florentine is eerder aangewezen voor een verblijf van enkele nachten tot een mid-week.  U beschikt over een ruimte van 35m2 en een desk om aan te werken.  Ook hier werd een huiselijke sfeer gecreëerd.  U kan ten alle tijden genieten van een kop Nespresso koffie, of een luxe thee.  Er is ook een honesty bar aanwezig als u graag uw werkdag wilt doorspoelen met iets fris.  Wanneer het weer het toelaat, kan u uw werkdag ook nog afsluiten in onze tuin, of met een wandeling in de nabije omgeving (dorp, veld, bos).  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x