Over ons

Welkom bij B&B Aline Florentine: charmant verblijven in een landelijke omgeving, op een boogscheut van Leuven en Brussel.


Marleen Somers heet u van harte welkom in B&B Aline Florentine.

B&B Aline Florentine biedt haar gasten sfeer, luxe en rust met natuurlijk de nadruk op de persoonlijke touch en authenticiteit. Dit verblijf is gelegen in het landelijke Everberg, op slechts 15 km van de steden Brussel en Leuven. De internationale luchthaven van Brussel bevindt zich op 10 km.

Onze gastenkamer is ruim en knus ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort en luxe. Aanpalend heeft u een private badkamer met douche, wastafel en toilet.

’s Morgens wacht u een hemels gourmet ontbijt. Daarna kan u relaxen op het zonneterras of in de mooie tuin. Voor wie liever gaat shoppen of eerder cultuur opdoen, liggen de steden Leuven en Brussel op 15 min. Liever de sportieve toer op met een wandeling door de velden, holle wegen, bossen of eerder al fietsend de omgeving verkennen? B&B Aline Florentine is gelegen op het fietsknooppuntennet. Voor de mountainbikers zijn er ook enkele uitgelezen parcours. In Tervuren - op slechts 8 km - ligt het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, langs een uitgestrekt park met grote vijvers en Franse tuinen. In het Warande Park kan u fietsen of wandelen langs de majestueuze dreven en kronkelende bospaden of picknicken langs de vijvers.

Wij zullen u op discrete en professionele manier bijstaan om van uw verblijf een uiterst aangenaam en onvergetelijk gebeuren te maken.

Bed & Breakfast / vakantiewoning:
Toeristen die de streek willen verkennen, cultuur opsnuiven in de steden en nog zoveel meer...


Te huur voor tijdelijk verblijf:
zakenmensen, expats, in between-houses, … die een persoonlijke sfeer en ruimte verkiezen boven de anonimiteit in een hotelkamer…{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x